Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
presentatie t5

Molenakker

5438 NG Gassel
Koopsom € 137.470,- v.o.n.
Verkocht o.v.

Omschrijving

Wilt u ruim en landelijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan bent u nu op de goede weg om daarvoor de eerste stap te zetten!
In het noordoosten van de mooie provincie Noord-Brabant ligt Gassel. In dit gemoedelijke dorp zijn diverse kavels beschikbaar om uw droomhuis zelf te (laten) bouwen.
Een ding hebben alle kavels gemeen: zij blinken uit door hun mooie ligging! Zie...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wilt u ruim en landelijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan bent u nu op de goede weg om daarvoor de eerste stap te zetten!
In het noordoosten van de mooie provincie Noord-Brabant ligt Gassel. In dit gemoedelijke dorp zijn diverse kavels beschikbaar om uw droomhuis zelf te (laten) bouwen.
Een ding hebben alle kavels gemeen: zij blinken uit door hun mooie ligging! Zie ook: www.woneningassel.nl

Over Gassel:
Gassel is één van de drie dorpen in de gemeente Grave. Gassel heeft meerdere gezichten. Aan de ene kant een kern vol diverse bebouwingen, aan de andere kant, en zeker zo belangrijk, de “Gasselse bossen”. Hier kunt u heerlijk wandelen terwijl uw kinderen nog ouderwets buiten kunnen spelen, hutten bouwen of spelen in de speeltuin. Speeltuinen kunt u overigens op vele plekken terug vinden in het dorp.
De basisschool, De Bongerd, ligt centraal in het dorp. Gassel telt bijna 1.200 inwoners. Er is een rijk verenigingsleven dus voor iedereen en elke leeftijd is er wat te beleven! Er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waar u van harte welkom bent.
Gassel kenmerkt zich door de vele ondernemers in het dorp waardoor er dus ook verschillende voorzieningen en faciliteiten zijn.
Mogelijkheden om te recreëren zijn ook aanwezig. Aan de overzijde van de provinciale weg ligt een plas, genaamd de Kraaijenbergse plassen. U kunt hier zwemmen, varen of vanaf een bankje met picknicktafel van de natuur en pleziervaartuigen genieten.

Omgeving:
Op een paar minuten rijden ligt het gezellige, historische stadje Grave waar volop winkels, supermarkten en horecagelegenheden zijn.
Door de centrale ligging rijdt u via de provinciale weg N321 in ongeveer 10 minuten op de snelweg A50, A59 of A73. Zo bent u in 20 minuten in Nijmegen of Uden en in hartje Cuijk zelfs binnen 10 minuten. Mocht u een voorkeur hebben voor openbaar vervoer, uiteraard is dat ook mogelijk in Gassel.
Naast de natuur die u in het Gasselse zelf vindt, komt u een stukje buiten Gassel bij de Broekse Wielen. Dit is een bosachtig gebied voorzien van kleine meertjes en spannende wandelpaden. Van hieruit kunt u lekker wandelen naar kasteelburcht Tongelaar. Dit ligt midden in het uitgestrekte bosgebied en is omringd door historische boerderijen.
Aan de andere zijde van Gassel ligt het dorpje Linden. Linden kenmerkt zich door haar recreatieve mogelijkheden. Dit komt vooral omdat u hier vele watersporten kun beoefenen, maar ook met uw boot kunt aanmeren. Een camping, grote speeltuin en horecagelegenheden maken Linden compleet!

Kortom, Gassel biedt u ruimte en landelijk wonen én toch alle voorzieningen binnen handbereik! Meer informatie: www.woneningassel.nl


Ligging:
De Molenakker vindt u aan de rand van het dorp in het zuidwesten. De Molenakker is een straat die loopt vanaf de kern van het dorp naar de bossen.

Aan deze weg worden acht ruime bouwkavels gerealiseerd, bij alle kavels zijn de tuinen gelegen op het zuiden. U kunt er zelf voor kiezen om een tweekapper, geschakelde of vrijstaande woning te bouwen. Vraag ons naar de bouwregels!
Aan de achterzijde van uw perceel kijkt u over de weilanden heen naar de bosrand die op ongeveer 200 meter ligt, Met een beetje geluk spot u hier met regelmaat mooie vogels of wilde reeën.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 137.470,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 466 m² Kadasteroppervlakte 466 m² Kadastrale gegevens Gemeente Grave Sectie D Perceelnummer 4739 Oppervlakte 466 m²
Route van naar Molenakker, 5438 NG Gassel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.